Laguna përrallore në Divjakë

Duket si një vend përrallor dhe magjik por jo, është real! Të gjithë do të mendojnë se ky vend ndodhet në ndonjë shtet shumë larg Shqipërisë. Në fakt është në vendin tonë dhe ndodhet në Divjakë. Fotografi Hektor Pustina na sjell këto fotografi fantastike nga kjo Lagunë përrallore.