"Lufta e ftohtë", ushtarët stërviten në -15 gradë

Forcat ushtarake amerikane dhe ato koreano jugore po zhvillojnë seancat përgatitore së bashku në malet e Pyeongchang,ku do zhvillohen dhe lojërat Olimpike në vitin 2018. Ajo që bën përshtypje dhe mediat amerikane vënë në dukje është fakti se më shumë se 400 trupa ushtarakë po e kryejnë stërvitjen në kushte shumë të vështira klimatike, në -15 gradë. Kjo stërvitje e ashpër është strategji e përbashkët për mot të ftohtë.