Londër, festa e shqiptarëve, mes tyre dhe familja e Rita Orës

Ambasada Shqiptare në Londër ka organizuar mbrëmjen e djeshme një event me rastin e festave të Nëntorit, ku morën pjesë bashkatdhetarë të cilët prej vitesh jetojnë larg atdheut tonë. Mes të ftuarëve ishin dhe familja e Rita Orës, të cilët dukeshin për mrekulli në këtë event të organizaur. Mamaja e saj Vera Ora dukej tepër elegante me veshjen që kishte zgjedhur në festën e shqiptarëve në Londër.