Liridalja mbush rrugët dhe parqet e Tiranës

Të moshuar, fëmijë e të rinj kishin mbushur rrugët dhe parqet kryesore të vendit. Kodrat e liqenit ishin plot e për plotë me të moshuarit që kishin dalë për të shijuar rrezet e diellit. Fasho e orarit është i pamjaftueshëm ndërsa mendojnë se tashmë duhet ti kthehemi normalitetit. Liridaljen e shijuan dhe fëmijët .