Libani në flakë, shkak taksa e Whatsapp

Vendimi i fundit i qeverisë libaneze ka cuar në një revoltë masive qytetarët e Libanit kundër qeverisë për kushtet e vështira të jetesës dhe taksat e larta. Ishte pikërisht taksa e re e qeverisë për thirrjet e Whatsapp që shkaktoi një reagim të menjëhershëm të qytetarëve të Libanit, prej disa ditësh protestuesit kërkojnë largimin e kryeministrit Hariri. Ky i fundit iu kërkoi qytetarëve tri ditë kohë për të reflektuar se çfarë do të vendosë me qeverinë e unitetit që ai drejton.
Vjosa arrin pikën kritike
01/12/2017 - 12:44
Lumi Shkumbin del nga shtrati
01/12/2017 - 12:35
Të bësh art me kafe
30/11/2017 - 15:05