Lehtësimi i masave kthen Tiranën në normalitet

Sot është dita e dytë e lehtësimit të masave të Covid-19. Tashmë një pjese e bizneseve janë rihapur dhe leja për dalje është zgjeruar në 2 orë. Ky lehtësim ka bërë që Tirana të duket si në një ditë normale, me dyqane të hapura dhe me një fluks të madh të lëvizjeve të qytetarëve dhe automjeteve. Foto: LSA