Lë punën për të udhëtuar, tani fiton më shumë

Një grua ka lënën punën e saj si bankiere investimesh për të udhëtuar rreth botës dhe tani po fiton më shumë, si një blogere udhëtimi. Kristin Addis nga Southern California, ka udhëtuar në pothuajse 60 vende në pothuajse çdo kontinent që nga shtatori i vitit 2012. Dhe që nga ajo kohë 31-vjeçarja hapi një blog 'Be My Travel Muse' ku udhëtarët mund të kërkojnë kur dëshirojnë të kosultohen në lidhje me përvojat e udhëtimit.