“Lasgushi” ngarkohet me pajisje mjekësore në Stamboll

Vetëm pak ditë pasi deklaroi se ka folur me presidentin Erdogan për të marrë pajisje mjekësore nga Turqia, kryeministri Rama lajmëroi në mesnatë se avioni i “Air Albania”, “Lasgushi”, ishte duke u ngarkuar me këto pajisje në Turqi. “Lasgushi duke u ngarkuar në Stamboll me armë për mbrojtjen e jetës së pacientëve dhe mjekëve tanë”, ka shkruar Rama në Facebook.
Kujdes, Kryeministri!
25/03/2020 - 14:02
Durrësi dashuron Italinë
23/03/2020 - 13:33