Las Vegas-i që nuk e prisje

Jo vetëm kumar. Las Vegas është kryeqyteti botëror i argëtimit, që shfaqet në format e tij të ndryshme: spektakël, muyze, kabare’ dhe koncerte, festival dhe evente artistike, shatërvane të pabesueshëm dhe drita shumëngjyrëshe. Por oferta turistike e Las Vegas duket se është e pafundme dhe në gjendje për të përmushur dëshirat e çdo lloj publiku.