Labirinte ku ke dëshirë të humbasësh

Labirinti është një vend shumë tërheqës, mbushur me mister dhe simbolika. Bashkë me Minotaurin legjendar, i cili ishte gjysëm dem e gjysëm burrë, lindur në Greqinë e lashtë, është një ndër mitet që stimulon më shumë artin europian. Por labirintet ekzisotjnë vërtet. Labirintet që ju servirim sot janë nga e gjithë Italia.
Macet kapele, trendi më i ri
28/12/2017 - 11:50
Skulptura të mahnitshme 3D
27/12/2017 - 15:26