Kylie Minogue, 'e madhja-e vogla' ikonë e popit, mbush 50 vjeç

Tridhjetë e një vite karrierë dhe 90 milionë disqe të shitur. Kylie Minogue, e gjatë vetëm 1m e 52cm, feston 50 vjetorin e lindjes.