Ky burrë ka mustaqet më të gjata në botë

Quhet Girdhar Vyas dhe gëzon rekordin e pazakontë, atë të mustaqeve më të gjata në botë. 58 vjeçari me origjinë nga Bikaner, në Indi, ka nisur rritjen e mustaqeve të tij që në vitin 1985 dhe sot gëzon rekordin e mustaqeve më të gjata: thuajse 7 metra. Çdo ditë ai shpenzon thuajse 3 orë për t'u kujdesur për to.
Studentët rinisin protestat
22/01/2020 - 11:17