Kuvendit "i vijnë ngjyrat"

Të relaksuar nga pushimet, deputetët dhe deputetet por edhe Ministrat u shfaqën në dyert e Kuvendit plot "ngjyra dhe jetë". FOTO: LSA
Kupa e Botës/ Iran-Marok 1-0
15/06/2018 - 18:02