Kurban Bajrami në Tiranë

Besimtarët myslimanë festojnë sot Kurban Bajramin. Me mesazhe paqeje e harmonie për njëri-tjetrin si dhe lutje për më shumë begati, besimtarët myslimanë e kanë falur namazin e Kurban Bajramit, në sheshin ‘Skëndërbej’.
Kur orangutangu bën "selfie"
12/12/2017 - 08:55
Dëbora zbardh Dajtin
10/12/2017 - 22:14
Partizani-Teuta 2-1
10/12/2017 - 21:09