Kurban Bajrami në Tiranë

Besimtarët myslimanë festojnë sot Kurban Bajramin. Me mesazhe paqeje e harmonie për njëri-tjetrin si dhe lutje për më shumë begati, besimtarët myslimanë e kanë falur namazin e Kurban Bajramit, në sheshin ‘Skëndërbej’.