Kur zogu "kalëron" shqiponjën

Fotografi i botës së egër, Liu Chia-Pim, kapi këtë moment mahnitës në Taipei të Taiwan-it kur një zog i hipi mbi kokë një shqiponje dhe e sulmoi atë. Shqiponja ishte ulur mbi një degë peme dhe po ushqehej me një gjarpër të cilin e kishte mbërthyer me kthetra në momentin kur iu sul zogu i vogël. Këto lloj zogjsh njihen për sjelljen agresive ndaj shpendëve të gjahut pavarësisht se janë 5 herë më të vegjël se madhësia e një shqiponje.