Kur të "vjedhin" vëmendjen në fotografi

Kur shohim ndonjë fotografi, ndonjëherë fokusohemi në objektet e vendosura në plan të parë. Por, ndonjëherë duhet t’i kushtojmë më shumë vëmendje asaj që po ndodh në sfond. Disa prej këtyre fotove zakonisht pushtojnë internetin. Ne gjetëm këto imazhe ku veprimi kryesor po ndodh në sfond.
Vjosa permbyt dhe Selenicen
02/12/2017 - 11:13
Vjosa arrin pikën kritike
01/12/2017 - 12:44
Lumi Shkumbin del nga shtrati
01/12/2017 - 12:35