Kur të prishin fotografinë duke të vjedhur vëmendjen

Ndonjëherë pas sfondit të parë në fotografi ka dhe një histori pas, e cila tërheq më shumë vëmendje, dhe këto imazhe e vërtetojnë më së miri këtë gjë. Disa ngjarje të cuditshme kanë ndodhur rastësisht në momentin e shkrepjes së fotos e ndërsa disa të tjerë bëhen qëllimisht për të prishur fotografinë.