Kur të mërzitet jeta...

Sipas hulumtuesve, njerëzit i marrin shumicën e vendimeve të tyre pa vetëdije. Ky proces e ndihmon trurin tonë që të relaksohet dhe t’i japë më shumë vëmendje gjërave të rëndësishme. Këtyre personave në këtë fotogaleri iu është mërzitur jeta dhe bëjnë veprime që as vetë nuk mendojnë. Disa rrezikojnë dhe jetën...