Kur skulpturat përdoren për "vandalizëm"

Jo gjithnjë Vandalizmi përdoret në mënyrë të gabuar. Në disa raste ai përdoret dhe për të qeshur. Në fotogalerinë mëposhtme do të shinhi disa momente vandalizmi nga fëmijët të cilët ndonjëherë e shohin bukurinë dhe humorin në vende ku ne nuk i shohim. Do të shkriheni së qeshuri.