Kur shkarkohesh nga froni vdes!

Këto janë momentet e fundit të një luani të vjetër, që dikush ishte mbreti i vendit të tij. Tani po vdes urie. Ai u mënjanua nga tufa pasi një luan tjetër i rrëmbeu fronin dhe për pasojë edhe sigurimi i ushqimit ju hoq.
Skulptura të mahnitshme 3D
27/12/2017 - 15:26
Aksident në autostradë
27/12/2017 - 13:08