Kur shkarkohesh nga froni vdes!

Këto janë momentet e fundit të një luani të vjetër, që dikush ishte mbreti i vendit të tij. Tani po vdes urie. Ai u mënjanua nga tufa pasi një luan tjetër i rrëmbeu fronin dhe për pasojë edhe sigurimi i ushqimit ju hoq.
“Aksidente komike”
21/01/2018 - 14:04
Të jetosh brenda një tubi
19/01/2018 - 19:27