Kur shkarkohesh nga froni vdes!

Këto janë momentet e fundit të një luani të vjetër, që dikush ishte mbreti i vendit të tij. Tani po vdes urie. Ai u mënjanua nga tufa pasi një luan tjetër i rrëmbeu fronin dhe për pasojë edhe sigurimi i ushqimit ju hoq.

FOTOGALERI TJERA

Kryeministri ynë 'stil'

31/07/2018 - 11:21

Me shokë si këta....

30/07/2018 - 20:46

Veshja e muajit

30/07/2018 - 17:40

Plazhi i Qerretit

29/07/2018 - 21:04

Plazhet fantastike sekrete

28/07/2018 - 11:01