Kur realiteti "mposht" fotoshopin

Të gjithë e dimë se ka shumë foto të bukura të cilat mund të krijohen me ndihmën e programeve të ndryshme, si fotoshopi përshembull. Por natyra krijon kryevepra më madhështore, dhe këtë gjë e vërtetojnë më së miri këto foto...
Provokacia e Rita Ores
08/12/2017 - 01:00