Kur policët argëtohen në orarin e punës

Studimet dhe hulumtimet kanë konfirmuar se humori pozitiv redukton stresin dhe ankthin në mënyrë efektive në punë. Dhe meqenëse detyra e policëve është njëra prej punëve më të vështira, përfshirja pak edhe e humorit është pothuajse e domosdoshme. Për fat të mirë, shumë policë rreth botës dinë se si të argëtohen kur nuk kanë punë.