Kur përballesh me urinë e një elefanti

Ndërsa mendonin se do të ishin pushime e tyre ideale, tursitët kanë kaluar mankthin më të madh të jetës së tyre. Ndërsa ecnin në mes të xhunglës janë përballur me një elefant që gati e rrëzoi xhipin e tyre. Kafsha kurizoe futi kokën brenda dritares së makinës për të kërkuar udhqim, por bllokoi tërësisht automjetin nga lëvizja. Ndërsa shoferi u përpoq që të përshpejtonte udhëtarët e frikësuar ndaluan së bëri selfie dhe një prej tyre u hodh nga makina për ti shpëtuar feçkës së elefantit. Momenti i tmerrshëm është kapur nga fotografi i botës së egër Sergey Savvi, i cili ishte në një ekspeditë së bashku me bashkëshortin e tij Julia në Parkun Kombëtar Yala të Sri Lankës.
Macet kapele, trendi më i ri
28/12/2017 - 11:50
Skulptura të mahnitshme 3D
27/12/2017 - 15:26
Aksident në autostradë
27/12/2017 - 13:08