Kur përballesh me urinë e një elefanti

Ndërsa mendonin se do të ishin pushime e tyre ideale, tursitët kanë kaluar mankthin më të madh të jetës së tyre. Ndërsa ecnin në mes të xhunglës janë përballur me një elefant që gati e rrëzoi xhipin e tyre. Kafsha kurizoe futi kokën brenda dritares së makinës për të kërkuar udhqim, por bllokoi tërësisht automjetin nga lëvizja. Ndërsa shoferi u përpoq që të përshpejtonte udhëtarët e frikësuar ndaluan së bëri selfie dhe një prej tyre u hodh nga makina për ti shpëtuar feçkës së elefantit. Momenti i tmerrshëm është kapur nga fotografi i botës së egër Sergey Savvi, i cili ishte në një ekspeditë së bashku me bashkëshortin e tij Julia në Parkun Kombëtar Yala të Sri Lankës.
Pamje fantastike nga Gucia
23/11/2017 - 11:31
Foto që duhen parë 2 herë
22/11/2017 - 21:37
Kur tatuazhi del "zhgënjim"
22/11/2017 - 17:08
Kur të godet fati i keq
21/11/2017 - 20:39
Sinkronizmi perfekt nën ujë
21/11/2017 - 18:10
Femra të "rrëmujshme"
20/11/2017 - 17:54