Kur orangutangu bën "selfie"

Një orangutang është kapur duke fotografuar veten e tij në një pyll në Bruneo. Edhe pse jo një profesionist i vërtetë ai ka ditur të bëjë selfie dhe ka arritu të gjejë këndin e tij më të përshtatshëm. Ian Wood një fotograf në një pyll në Bruneo, ka fotografuar pamjet e majmunëve, për t’i zënë në momentet më të zakonshme dhe pa i shqetësuar.