Kur nuk të intereson se çfarë mendojnë të tjerët...

Shoqëria në të cilën jetojmë ka shumë pritshmëri rreth mënyrës se si sillemi, si dukemi dhe vishemi, dhe aspektet tjera të jetës sonë. Jemi mësuar të jetojmë në një botë të mbushur me rregulla që duhet t’i ndjekim dhe të shumtën e kohës ndihemi në rregull rreth kësaj. Por këtyre njerëzve në këtë fotogaleri nuk u intereson shumë se çfarë mendojnë të tjerët rreth tyre.