Kur njerëzit dështojnë me Photoshop-in

Photoshop-i është shkopi magjik i kohës moderne. Lejon profesionistët të krijojnë kryevepra të vërteta dhe askush nuk dyshon se fotot nuk janë reale. Por ka dhe nga ata të cilët janë amatora dhe bëjnë gabime të dukshme. Në këtë fotogaleri ju sjellim disa foto epike nga njerëz që kanë dështuar në Photoshop. Këto gabime vihen re dhe në botimet e revistave të njohura...