Kur natyra krijon kryevepra

Natyra krijon kryevepra nga më madhështoret brenda një sekonde dhe pa përdorimin e filter-ave dhe programeve zbukuruese. Dhe të tilla janë këtë foto të mësipërme të cillat paraqesin një bukuri natyrale, pa asnjë ndihmë nga fotoshop-i.
Pamje fantastike nga Gucia
23/11/2017 - 11:31
Foto që duhen parë 2 herë
22/11/2017 - 21:37
Kur tatuazhi del "zhgënjim"
22/11/2017 - 17:08
Kur të godet fati i keq
21/11/2017 - 20:39
Sinkronizmi perfekt nën ujë
21/11/2017 - 18:10
Femra të "rrëmujshme"
20/11/2017 - 17:54