Kur moda i kalon kufijtë

Moda ka ndryshuar shumë me kalimin e kohës. Dhe dizenjuesit tashmë e kanë mjaft të vështirë te dizenjojnë gjëra që nuk kanë qenë në modë më parë. Nganjëherë dizenjimet e tyre kanë dalë të jenë tejet qesharake. Shihni fotogalerinë...
Skulptura të mahnitshme 3D
27/12/2017 - 15:26
Aksident në autostradë
27/12/2017 - 13:08