Kur meshkujt imitojnë femrat në Instagram...

Nëse mendoni se meshkujt nuk i kushtojnë rëndësi detajeve, e keni shumë gabim. Ata ju ndjekin dhe ju shohin me shumë vëmëndje, edhe kur ju nuk e mendoni. Fotogaleria e mëposhtme do t’jua vërtetojë më së miri këtë gjë. Këto fotografi janë një parodi kur meshkujt janë përpjekur të imitojnë fotografitë më klishe të femrave në Instagram.
Kukësi fiton ndaj Bylisit
23/11/2019 - 20:22