Kur meshkujt imitojnë femrat në Instagram...

Nëse mendoni se meshkujt nuk i kushtojnë rëndësi detajeve, e keni shumë gabim. Ata ju ndjekin dhe ju shohin me shumë vëmëndje, edhe kur ju nuk e mendoni. Fotogaleria e mëposhtme do t’jua vërtetojë më së miri këtë gjë. Këto fotografi janë një parodi kur meshkujt janë përpjekur të imitojnë fotografitë më klishe të femrave në Instagram.