"Kur i ftohti të hyn në palcë..."

Dimri është një stinë e mahnitshme! Shumë njerëz e shoqërojnë atë me pushime, dhurata dhe aktivitete të gëzueshme në natyrë. Megjithatë, dimri ka dhe një anë tjetër që nuk është aq e mrekullueshme. Në këtë fotogaleri do të shihni dhe anën e "errët" të kësaj stine.
SHBA më e ftohtë se Marsi
06/01/2018 - 20:49