Kur “gënjehesh” nga paketimi

Kur pritshmëritë tuaja nuk përputhen me realitetin, nuk keni arsye pse të mërziteni. Pasi mund ta shikoni secilën situatë nga kënde të ndryshme, dhe madje edhe dështimi mund të jetë arsye për të buzëqeshur.