Kur gabimet e kamerës kthejnë fotot e zakonshme në kryevepra

Për të nxjerrë një foto të mirë, ju duhet çdo gjë: momenti i duhur, një fotograf me përvojë dhe një aparat fotografik i mirë. Por ndonjeherë gabimet e kameras i kthejnë fotot e zakonshme në kryevepra. Si përshembull këto foto në këtë fotogaleri, të cilat do i bënin xheloz përdoruesit e "Photoshop".