Kur dekorimet për Krishtlindje nuk bëhen si duhet

Është dhjetor tashmë dhe njerëzit në mbarë botën po dekorojnë shtëpitë si të çmendur. Por, ka disa prej tyre që janë shumë dembel për të bërë ndonjë gjë edhe pse duan të paktën të ndjejnë Krishtlindjet në shtëpitë e tyre. Në këtë fotogaleri ju sjellim disa fotografi në të cilat shihen dekore jo të bëra mirë, nga ata që thjesht janë përtac.