Kur dashuria për futbollin kalon limite

Vizioni i një grupi të rinjsh nga Lh. Kurendhoo, për t'i dhënë ishullit një fushë futbolli është bërë realitet. Përpjekja për të instaluar terrenin në një fushë futbolli, një iniciativë e një grupi të të rinjve filloi me një takim të mbajtur në mbrëmjen e 17 marsit në shkollën "Ghaazee" të Hulhumale. Rreth 30 të rinj morën pjesë në takim. Ata thanë se iniciativa e krye është pjesë e përpjekjeve të tyre për të promovuar futbollin në ishull dhe në shpresën e prodhimit të futbollistëve të talentuar nga ishulli.
Kur Venecia "thahet"
02/02/2018 - 16:43