Kukësi çlodh muskujt me vrap nga liqeni

Siç është bërë tashmë rutinë, tek Kukësi nuk ka pushim. Tekniku austriak i verilindorëve Peter Pacult ka zgjedhur kodrat e liqenit për të çlodhur muskujt dhe për të nisur javën e përgatitjeve anti-Kamza.
Magjia e "Arena Kombëtare"
10/11/2019 - 20:42
Halloween në Tiranë
31/10/2019 - 22:47