Kukës, të rinjtë e FRPD homazhe për Florenc Beqirajn

Të rinjtë e FRPD në Kukës kanë zhvilluar një homazh protestë në nderim të 23-vjeçarit Florenc Beqiraj i cili vdiq në Francë. I pranishëm ishte edhe kryetari i FRPD, Belind Këlliçi, i cili tha se Rama ka në axhendë zbrazjen e Kukësit dhe shqiptarëve. "Vdekja e Florencit është një akt ragjik për familjen, rininë shqiptarë dhe i turpshëm për shtetin shqiptar, për neglizhencën që u bënë shtetasve të saj jashtë kufijve", tha Këlliçi.
Vjosa permbyt dhe Selenicen
02/12/2017 - 11:13
Vjosa arrin pikën kritike
01/12/2017 - 12:44
Lumi Shkumbin del nga shtrati
01/12/2017 - 12:35