"Kujdestarët e bagëtive", fotot mbreslënëse nga Sudani i Jugut

Janë një nga fiset më të njohura në Sudanin e Jugut. Bëhet fjalë për grupin etnik Dinka, të cilët njihen ndryshe si rojtarët e bagëtive. Një fotograf i AFP-së, fiksoi disa imazhe fantastike nga kjo traditë e tyre ku në qendër është kafsha dhe kujdesi ndaj saj. Hidhini një fotove dhe njihuni mënyrën e jetesës së fisit Dinka.