Kujdes kur qëndroni në diell, mund ta pësoni kështu!

Shumica prej nesh i njohin dhimbjet e djegies pas qëndrimit për një kohë të gjatë të gjatë nën rezet e diellit. Dhe këto imazhe të marra në mbarë botën, duhet të shërbejnë si një paralajmërim për adhuruesit që duan të qëndrojnë shumë në diell. Në këtë fotogaleri do të shikoni se si dielli ka “pikturuar” mbi trupat e disa personave të cilët kanë qëndruan gjatë nën rrezet e tij.