Kryeministri ynë 'stil'

Për dikë mund të jetë e tepërt, për dikë tjetër, kryeministri është shumë 'fashion'. Me një stil krejt të vetin, i veshur me shajakë, nuk mungojnë atletet e bardha, për të cilat ka folur bota mbarë, përfshirë dhe agjensinë prestigjoze të lajmeve BBC.