Kryeministri për pak sa nuk shkel dekretin e miratuar vetë

Ai mbërriti në selinë e Mbrojtjes Civile dhe pothuajse shtrëngoi duart me një zyrtar: Kryeministri italian, Giuseppe Conte, ka harruar për një moment indikacionet e dhëna në dekretin e fundit të qeverisë për kontrollimin e koronavirusit që ndalon shtrëngimin e duarve, por e kapi situatën në momentin e fundit.