Kryebashkiaku mesazh qytetarëve: Gjithçka do të shkojë mirë!

Një banderolë e bardhë me fjalët "Gjithçka do të shkojë mirë". Ky është mesazhi që kryebashkiaku i Romës, Virginia Raggi, dëshironte t'u dërgonte qytetarëve nga ballkoni i Capitol në emergjencë të plotë nga koronavirusi. "Nëse ndjekim dispozitat e qeverisë - shkruajti qytetari i parë në Facebook - dhe ndryshojmë zakonet tona të jetës do të jemi në gjendje të përballemi me sfidën. Dhe do ta kapërcejmë atë".