Kroacia e mijëra plazheve, 10 janë spektakolarë

Me mijëra plazhe në dispozicion në breg dhe ishuj, Kroacia është në gjendje të kënaqë çdo nevojë për turistët. Me rërën e hollë dhe natyrën e mahnitshme, 10 lokalitete janë të bukura në veçanti.
Bayern "zbarkon" në Doha
04/01/2018 - 18:38
Të krijosh art nga gjethja
04/01/2018 - 16:08