Kroacia e mijëra plazheve, 10 janë spektakolarë

Me mijëra plazhe në dispozicion në breg dhe ishuj, Kroacia është në gjendje të kënaqë çdo nevojë për turistët. Me rërën e hollë dhe natyrën e mahnitshme, 10 lokalitete janë të bukura në veçanti.
Këtu vinë vajzat!
13/04/2018 - 18:08
Jeta para dhe pas martese
10/04/2018 - 20:51