Kostumi i banjos ideal

Në forma dhe ngjyra të ndryshme, këto janë kostumet e banjos tendencë e këtij viti, të cilat i përshtaten çdo trupi dhe kushtojnë nën 30 paund. Cili është ai që bën për ju?
Zbardhet Librazhdi
27/02/2018 - 18:45
Tirana më e bukur se kurrë
27/02/2018 - 17:12