Kostumi i banjos ideal

Në forma dhe ngjyra të ndryshme, këto janë kostumet e banjos tendencë e këtij viti, të cilat i përshtaten çdo trupi dhe kushtojnë nën 30 paund. Cili është ai që bën për ju?
Zbulohen pankartat
27/01/2018 - 10:19
Foto fantastike nga Toka
25/01/2018 - 18:09